Відповідаючи на одну з заявок на Міжнародний Езотеричний Форум

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

— Від s.f.a.r@mail.ru: —

> Здравствуйте.Я немного почитал у вас ,о ваших мастреах и т.д.
> Речь иногда идёт о каком-то Творце,очевидно о творце
> Вселенной.Вообще-то такого нет у нас в мире,Вселенная
> образовалась по теории эволюции Дарвина из вакуума.Есть
> физические эксперименты ,в которых доказано ,что вакуум
> (Вселеной) генерирует незначительную энергию и из-за этого
> из пустоты возникают виртуальные частицы,которые
> постепенно соединяются ,ну и образется материя Вселенной.
>
> Я настоящий нагваль,мне 31 год и я эксперт
> философии,оккультизма,психологии,эзотерики,политологии ,в
> некоторых областях науки владею знаниями а так же
> я:поэт,писатель,композитор.
>
> Я хотел вам предложить почитать свои ислледования и предложить
> музыку на продажу для фестивалей.Так же у меня продаютсся
> магические стихи для песен и т.д.
>
> Вот странички:
http://promodj.com/Norabo
http://www.stihi.ru/avtor/norabo
http://www.proza.ru/avtor/norabo
https://soundcloud.com/norabo
https://soundcloud.com/sfar-1-1
>
>
>
> К сожалению я категорически против всех видов религиозных
> исповеданий и веду борьбу с неведением и религиозным
> терроризмом.Поэтому если у вас там какие-то
> жиды(христане),кришнаиты…. отдыхают – я бы не хотел с
> вашей организацией сотрудничать.
>
> Почитайте внимательно информацию на моих страничках и пишите если что.

—————-
—————-

— від організатора (https://www.facebook.com/waytoabyss/)–

Доброго часу, пане справжній нагвалю Дмитре Ігоровичу Гура (Норабо),

Щиро дякуємо за зацікавлення нашою діяльністю.
Нам приємно, що Ви виділили час на перегляд інформації про майстрів, які беруть участь в Езотеричному Форумі, і про те, що вони викладають.

Ви просили писати, якщо що.

Перше, на що ми, Древні, завжди звертаємо увагу, то це на грамотність. Коли істота будь-якої раси чи виду нехтує мовними правилами, дозволяє собі бути невігласом чи висловлює свою нетолерантність до інших, то, згадуючи Ваші експертні дослідження філософії, окультизму, психології, езотерики, політології, а також знання в деяких областях науки, Ви повинні знати, що брахманам було передано закон, за яким сказано, що тільки шудри можуть дозволяти собі смертний гріх бути анальфабетами.

Будучи справжнім нагвалем, Ви ігноруєте базові принципи функціонування нашого магічного світу – неприйняття Нагвалю як Вселенної поза межами Тоналю.
Виглядає так, що у Вашій обмеженій Вселенній приналежність до якихось напрямків вважається моветоном. У нашій же Вселенній панує Єдність і право на існування безлічі Шляхів до Творця, чи то до Абсолюту, чи то до Вселенської Свідомості, про що ми і заявляємо на кожному щорічному Міжнародному Езотеричному Форумі.

Крім того, фізичні експерименти, на які Ви посилаєтеся, мають дещо інше трактування законів Вселенної. Якщо Ви говорите про досконалий вакуум, то він не може генерувати жодної енергії, бо в ньому відсутні будь-які частини і будь-який тиск. Якщо ж ми говоримо про вакуум глибокого космосу чи хоча б про вакуум зоряно-планетарних систем, то такий вакуум все ще не є достатнім для того, щоб взагалі що-небудь генерувати, маючи в середньому 10х(−10 степені) Паскалів. Зокрема, вакуум не може генерувати будь-яку енергію, бо енергію генерують самі частинки, які є в вакуумі. Зокрема, віртуальні частинки залишаються віртуальними, навіть якщо вони з’являються на діаграмах Фейнмана чи в теорії збурення теорії квантового поля. Тому віртуальні частинки, навіть з’єднуючись, анігілюються віртуальними античастинками, з якими вони з’являються у нашій вселенній.

Дякуємо за пропозицію про продаж Вашої музики і досліджень, але, можливо, Ви не надто докладно переглядали ідею і призначення нашої події. Ми не займаємося купівлею-продажем. Ми не належимо до касти вайш’їв. Ми творимо і навчаємо брагманів і кшатріїв. Тому ми не можемо займатися продажем Ваших творів на наших подіях. Зокрема, тому що вони не резонують з нашими вібраціями.

Щодо релігійних сповідань – мабуть, Ви забуваєте, що Наґвалі, первинно згадувані Карлосом Кастанєдою, були, зокрема, католиками, і не так сповідували якусь релігію, як практикували духовні практики сонорських індіанців, не відмовляючись від духовності християнства. Іудаїзм, як і крішнаїти, як православні чи правовірні – ці всі переконання є частиною нашої Вселенної, де ми йдемо до Орла як уособлення Вселенської енергії, і відкидання частини цієї реальності є запереченням існування і Наґваля, і Тоналя, і навіть здорового глузду.

Уточнюючи визначення Міжнародного Езотеричного Форуму, хочу додати, що ми не є організацією, ми – спільнота Майстрів і Вчителів, які працюють разом для об’єднання різних шкіл, різних напрямків, різних майстрів в один потік, одну хвилю, одне знання.

Підсумовуючи усе вище сказане, змушені відмовити у запрошенні на Міжнародний Езотеричний Форум і усі інші наші події.

Leave a Reply

Back to top