12 астрологічний дім

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Вчора я пробував розказати про 12 дім.

І хоча мене перебила передача Секретний фронт на ICTV, розкажу сьогодні про цю цікаву інформацію.

Один з методів роботи з астрологічним прогнозом – рівнодомний підхід. У мене якраз декілька днів тому розпочався 12 дім. Доми в астрології починаються не відповідно до знаків Зодіаку, а з дня вашого народження + – 1-2 дні. Наприклад, якщо ваш день народження цього року – 27 березня, то 12 дім у вас починається 27 лютого. У цьому році мій перший дім розпочнеться 26-го березня о 5 чи 6й ранку.

Про що ми можемо дізнатися чи з чим ми можемо попрацювати під час 12-го дому? На чому взагалі зосереджуватися протягом 12 дому?

12 дім відповідає за ізоляцію, імміграцію, перебування або відчування себе жертвою, 12 дім – це практики в самотності, це – аскетизм, це – пожертви.

12 дім дає можливість відпрацювати все, що протягом року приховувалося, затискалось, витіснялось.

На відміну від традиційного грудня перед Новим роком, коли ми вже готуємося святкувати і думаємо про те, що ми можемо робити в Новому році, 12 дім навпаки – пропонує завершувати все, що починали.

Протягом 12 дому питайте себе: Для чого я живу? Чи тим я займаюся? Чи отримую насолоду від життя? Чого я хочу насправді? Чому я боюсь або чого я боюсь?

Проконсультуватися детальніше можна у Анни Вергелес та Марини Некрасової.

Якщо брати відповідність у рунах – а ми нещодавно розпочали проект об’єднання астрології+руни+каміння, то це може бути потік Іси або Навтіза – занурення в себе і усвідомлення усього важливого в житті.

Пам’ятай приділяти час собі. І не тільки протягом 12 дому, але і впродовж року. Спокою та натхнення вам.

Leave a Reply

Back to top