Фото

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В мене сьогодні творчий настрій, тому вирішив поділитися творчістю.

Десь в березні 2017 року знайшов такий собі геймифікований сайт, де можна постити свої фотки, і такі самі фотографи, як ти, оцінюють твої фотки лайками, конкурси проводять Ґуру фотографії – вже відомі в світі фотографи, або ті, які досягають рівня Ґуру в цій грі, можуть проводити вже свої конкурси.

Коли просто робиш фотки і викладаєш їх десь в соціальних мережах, то деколи думаєш, що нема такого зворотнього зв’язку, як очікуєш, або чому не лайкають ту фотку, над якою ти сидів цілий день, або яка тобі ну просто медитативна…

В Ґурушотс (http://gurushots.com) – ще інший підхід. Ті фотки, які ти навіть не думав виставляти, обробляти, чи показувати, оживають в певних тематичних конкурсах-змаганнях, і досягають просто вершин.

Таким чином моя перша фотка на новому фотоапараті – просто пробував перо, як то кажеться, отримала “Вибір ґуру” – одну з найвищих нагород. А це просто Вотан, валяється на підлозі, і дивиться телевізор.

Ще одне, що колись мені сказали – що я не вмію фотографувати портретів. Спеціально включу сюди декілька портретів, які подобаються самому і зроблені мною.

І взагалі мені подобається вуличне фото.

А взагалі, я черпаю натхнення в Сальвадора Далі, в якого кожна картина чи інсталяція – це окрема історія. І ми з Olena Kayinska, мабуть, схожі на Далі в цьому – кожна картина чи фотографія потребує цілої розказаної історії.

Зараз осінь – пора творити і витворяти, і завдяки друзям, які теж фотографують, я теж отримую натхнення: Sergiy KorytskyyDace KundrāteKateryna VoroninaSvitlana Khimiy.

Leave a Reply

Back to top