Місця сили і святі місця виснажуються і щезають

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Я вже багато, багато років мандрую і відвідую святі місця, місця сили, просто хороші місця. І вони виснажуються.

За цей час я знайшов собі точки по всьому світу, і в Україні теж. (отут писав Медитація на Шляху)

Вперше зменшення сили та енергії місць я побачив і відчув в Онишківцях. Приїхавши на Джерело Святої Анни, переодягнувшись в свою довгу купальну сорочку, негатив від поселенців з монастиря просто відчувався в спину.

Ми довгі роки їздили на це джерело чудовим маршрутом:

Підгорецький монастир з чудотворною іконою та джерелом – Олесько – Почаївський монастир – Джерело Святої Анни, заодно відвідуючи ще й Джерело Святого Духа, що було в лісі неподалік.

В певний момент почала пропадати енергія, і одного разу приїхавши, ми не знайшли Джерело Святого Духа взагалі…

За якийсь час Джерело Святої Анни “спустили”, там пропала вода…

Далі – джерело в Раковці-Новосілках… Хороша, чиста вода, хороше місце… Доки там не почали будувати церкву і не понаставляли “псів”, які почали вказувати, як себе поводити на джерелі:
– так не ходи
– говори тихо
– вдягайся скромно
– собаки не мають права пити з святого джерела, вони брудні, їх треба гонити палками (реальна пряма мова від одного з “псів” від тамтої церкви)

Джерело втратило свою первинну енергію.

А їздили ми маршрутом отаким:
Раковець – Гошів – Зарваниця

З останнього відчуття – те саме почало стосуватися джерела в Крехові…
Там почалася масовка і захоплення території… – Розбудова каплички, розкопали і зробили окремий басейн для купання… Здається, все для людей.

Але Крехів знаходиться на території потужного регіону сили, і бурі там часті. Десь місяць тому сама природа просто кинула дерево на капличку і вивернула її разом з арматурою.

І дивна ситуація. Здавалося б, люди ходять туди до місця об’явлення Діви Марії, джерело ж лишається… Але уже в декілька приїздів спостерігаю картину, що ті самі прочани проминають джерело і прямують до вивернутих і поставлених на землю хрестів, залишків каплички, зруйнованої цегли…

Будьте уважні. Сила і духи не живуть вічно в тих самих місцях. І коли їм набридає людська тупість і нехлюйство, вони йдуть далі. А багато лишаються біля розбитих корит…

Сподіваюсь, що інші наші місця сили в Україні – Хортиця, Бакота, Вилково, Софіївка в Умані – не поповнять ряди ПУСТИХ місць.

Хай будуть духи і сила з вами.

Leave a Reply

Back to top