Ранки

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Знаєте, чому я не люблю вставати зранку?

По-перше, життя в місті не схиляє до лягання в 8 вечора і вставання в 5-6 ранку. Ми не в Індії і не на екваторі.

По-друге, ще темно, і нема чого робити – ще ніхто не сидить в фейсбучеку, на стрічку інстаграма 10-15 хв і хіба знов спати.

По-третє, мозок ще поволі прокидається, і сісти почитати книжку чи пройти курси чи подивитися відяшки якісь навчальні ще не так продуктивно.

По-четверте, хороший варіант – це ранковий секс, але то вже потрібно синхронність обох партнерів.

По-п’яте, і найголовніше, чому я не люблю вставати зранку, це – постійна ранкова краса, яка породжує думки, медитації, ідеї. І потім з тим усім щось потрібно робити…

Ось так на рівнодення, лігши о 1 ночі, вставши, не повірите, о 4 ранку, їдеш собі зі Львова в Бучач, і ось тобі на – схід сонця з гори над Бережанами Тернопільської області, коли саме село – в такому густому тумані, що просто неймовірно. І ти собі зупиняєшся посеред дороги, включаєш аварійку, виходиш з машини, і починаєш випробовувати свої техніку на те, як залізо може передати відчуття і ситуацію.

Чудових вам ранків в пледику, з какао, з цікавою книжкою, і хай думки, почуття і емоції наповнюються і навіть ранковою красою.

Leave a Reply

Back to top