Північне Ґоа, Індія

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В час, коли всі тревел-блогери сидять вдома, і не мають що постити, я продовжу про Індію)))))))))

Північне Ґоа, коли правильно в сезон попасти – дуже тихе і спокійне місце, а ще – красиве.

Нам пропонували оренду скутерів по 5 баксів, оренду 600-кубових спортів (мотоциклів) по 10 баксів в день, гашиш по 10 баксів, кокоси до пиття – по 2 грн за штуку (то було 0,33$), і місцеву самогоняру.

Щодо місцевої самогоняри, то місцеві її називають Фанні, мають кокосову, всяку фруктову, і ще якусь, я вже не пам’ятаю. Краще кокосову – вона була нормальна. Решта – не для тендітного українського шлунку. Та й печінки. І літра пішла щось за 4 бакса.

А ще в Анджуні були щосереди і щосуботи надзвичайно відомий блошиний ринок. Хоча пиляти 1.5+ години по спеці під прямим індійським сонцем від пляжу Каланґута до Анджуни – то ще тре мати розум. Але дорога пляжем і узбережжям красива. Назад, звичайно ж, ми поїхали туктуками.

Ось де були чудеса.

За півтори години перебування на цьому ринку на нашу групу в 12 чоловік ми вже мали 5!!!! барабанів. Частина з яких не доїхала до України, звичайно ж.

Про те, як торгуватися з індусами, я розкажу завтра.

Leave a Reply

Back to top