Шлях в Безодню 2019

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В минулий четвер у Львові знову розпочався Початковий Шлях в Безодню – тепер будуть регулярні щотижневі заняття на вул. Газовій 9 (в дворі великий зелений будинок), поверх 3, кімната 3.

А на вихідних Початковий Шлях розпочався і в Києві. На жаль, не всі, хто хотів, дійшли, але получилося, як завжди потужно і інтенсивно. Наступного разу в Києві буде в березні.

Уточнюйте в приваті, коли. Але буде і додаткова подія.

Тепер на черзі курс “Капітал як енергія”, регулярний Подальший Шлях, курс по скандинавським рунам, і короткий, але потужний “Як навчитися мандрувати самому з нуля” (який вже і для школярів, і для ліцеїстів викладався з особливими модифікаціями по віку 🙂 ).

Я зазвичай спеціально не роблю фотографій з занять, бо важливіше якість, а не кількість чи хто саме був, але цього разу маю пару фотографій від учасників, які все-таки сфотографували, то додаю фотозвіт).

Життя – це магія. Життя – це Шлях.

Leave a Reply

Back to top