Я ображаю людей

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Я ображаю людей. Ображаю людей постійно. Ображаю людей регулярно.

Ображаю свідомо. Інколи, звичайно ж, несвідомо. У мене в запасі цілий арсенал засобів і інструментів, як образити людей.

Я ображаю людей тим, що маю свою думку. Так, це ображає людей. Вони її не розуміють чи не хочуть розуміти. Тому я їх з наміром ображаю, маючи свою думку.

Я ображаю людей, бо люблю жити і багато чим цікавлюся. Мені цікавий світ. Це величезна образа для багатьох – як же я смію так цікаво жити. Кататися по світу, відвідувати інші країни (то до війни було), назбирати собі уже 55 відвіданих країн. І я ненавиджу і ненавидів їздити в Крим. Я так ображаю людей. Ненавидячи їздити в Крим і маючи свою думку.

Я ображаю людей тим, що ненавиджу гумор рівня параші, геніталій та нижче плінтуса. Ненавиджу “Квартал 95”. І цим свідомо ображаю людей. Я навіть посилюю цю образу, обожнюючи “Шоу Фрая і Лорі”, Ентоні Джесельника, Сема Моріла, Монті Пайтон, і інших сарказмологоліків.

Я ображаю людей тим, що не читаю Жадана, хоча інколи слухаю “Жадан і Собаки”, і ненавиджу Ліну Костенко і Тараса Шевченка. Точніше, ненавиджу їх творчість. Я взагалі рідко читаю українську прозу, і тим ще більше дратую і ображаю людей. Хоча маю 4 з 5 томів видавництва ще Кальварія українське видавництво Василя Кожелянка “Дефіляда в Москві”, декілька збірників “1+1” з серії “Квіти в темній кімнаті”.

Я ображаю людей тим – і це свідомо, що я не слухаю “Монатіка”, “Лободу”, і всяку іншу хєрню. О, я навіть їх принижую, слухаючи Five Finger Death Punch, Red Hot Chili Peppers, Dido, та всяке інше тривіальне і пересічне лайно, що обурює естетичні смаки інших.

Ба, я навіть собі згадую, як я ненавидів “Арію”, знаючи, що це совєцький рок для бідних, тому слухав переспіви пісень “Арії” англійською мовою – неоригінали, звичайно ж.

Я страшенно ображаю людей тим, що я – сарказмоголік, і можу довести до абсурду і сарказму майже все. Мені так самому легше жити, і я так ображаю людей.

Я до смерті ображаю людей тим, що вчу їх жити. Так, вони інколи про це просять, інколи не просять – тоді я сам їх починаю вчити жити. А якщо я не можу інакше? Якщо я їх мушу ображати тим, що пропоную їм вирішення їх проблем їхніми ж руками, а вони ображаються.

Інколи я ображаю людей тим, що даю їм підсрачника і футболю, якщо вони не хочуть мене слухати. Себто, вони і не хочуть мене слухати, я їм потрібен як розетка – енергії натягнути. А я – розетка із хитринкою, тому люди ображаються, що вони свої штепселі в мене вставляють, а звідти енергія не подається. Бо я вже десятиліттями ображаю людей тим, що мої розетки знеструмлені, і з них хріна витягнеш.

Я ображаю людей тим, що щось організовую. Я собі знаю, що організовую я так собі, і навіть частина людей може сказати, що мої заходи хороші (правда, ви про це прокоментуєте?), але багато людей звикли до сервісу Одеси і Криму, тому ображаються на якість моїх заходів і їх (інколи) масштабність. А особливо ображаються, що програми такі насичені, що їм ніколи в стелю поплювати на таких заходах.

Я майже завжди ображаю людей тим, що рідко вітаю з уродинами (днями народжень), іменинами (днями ангелів), та іншими річницями. Якось не знаю. Я від того, що мене вітають – вдячний і кожному відписую свою подяку, даю знати, що приймаю. А сам людей ображаю, не вітаючи.

Інколи я ображаю тим, що не вітаюсь з людьми, чи не пам’ятаю, як їх звати. А у мене є звичка, що поки 2-3 рази з людиною окремо не поспілкуюсь, то навіть не питаю, як звати. Бо всюди, де я буваю, і з тою кількістю людей, з якою я спілкуюсь – будь-які прихильники теорії “7 друзів-28 знайомих-144 ледве знайомих” були б смертельно ображені, що я не підпадаю під їхню нерепрезентативну вибірку психотипів.

Я ображаю людей тим, що полюбляю Фройда і ненавиджу Юнга. Двічі ображаю. Про деякі напрямки езотерики наразі промовчу, бо взагалі образяться усі ті, ледве знайомі, яких набагато більше за 144.

Я страшенно, чи не смертельно ображаю тим, що не читаю і не дивлюся попси “Гарі Потера”, Дена Брауна, Пауло Коельо (а він таки лайно, що проявилося під час війни), та інших улюблених авторів. І тому я додатково ображаю тим, що свою бібліотеку забив книгами Ніцше, Гарісона, Желязни, Сенеки, бойовими мистецтвами, Аспріним, Ле Ґвін, рунами, магією, таро, “Mein Kampf” з автографом, китайською філософією, українською містикою (вже скоро буде видання від Фензін “Підвал”).

Як тільки я людей не ображаю… Сподіваюсь, що схожими вищепереліченими речами будете і ви мене ображати, і ображати постійно і регулярно – паскудними книгами і фільмами, музикою і мистецтвом – усім вищепереліченим.

А як ображаєте людей Ви?

Leave a Reply

Back to top