Лист Роксани до Олександра Македонського

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ось цікавий епізод з життя Олександра Македонського, про який не всі знають.
 
Однією з його дружин була Роксана. І ось її лист, який би вона написала Олександру Македонському, якби перед тим прочитала книгу “Чоловіки з Марсу, жінки з Венери”:
 
💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Дорогий Олександре Македонський!
 
Я просто нетямлюся через гнів. Я надзвичайно сердита через те, що в останній вечір перед твоїм виступом у похід на індусів ти був зайнятий своїми солдафонами. Мене дуже злить те, що ти не звертаєш на мене увагу. Я дуже сердита на тебе, бо ти не хочеш провести цей час зі мною. Мене взагалі дратує, що ми мало проводимо часу разом. В тебе завжди знаходяться якісь важливіші заняття. Я хочу відчувати, що ти мене любиш.
 
Мені сумно, що ти не хочеш бути зі мною. Мені прикро, що ти так багато воюєш. Деколи мені здається, що ти б і не помітив моєї відсутності. Мені дуже і гірко і образливо, що ти постійно такий зайнятий. Я сердита, що ти не хочеш говорити зі мною. Мене зачіпає твоя уважність до мене. Таке враження, що я нічого не значу для тебе.
Я боюсь, що ти навіть не здогадуєшся, чому я засмутилася. Боюсь, що тобі це взагалі байдуже. Я побоююсь ділитися з тобою своїми почуттями – раптом ти мене відштовхнеш? Я жахаюся думки, що не можу нічого з цим поробити. Боюся, що я тобі набридаю і зовсім не подобаюся.
 
Мене бентежить, що я хочу бути з тобою, в той час, як ти проявляєш байдужість до мене. Мені незручно через мої знервування. Прошу вибачити мені, якщо я здаюсь нав’язливою. Мені шкода, що я недостатньо виражаю ніжні почуття і я недостатньо поступлива і лагідна. Вибач, що була холодна, коли ти не захотів провести зі мною час. Мені шкода, що я не дала тобі ще один шанс.
Вибач, що перестала вірити у твою любов.
 
Я дійсно люблю тебе. Тому і принесла вино і фрукти. Вирішила зробити тобі приємне. Я хотіла провести вечір по особливому, мені і зараз цього хочеться. Я вибачаю тебе за те, що ти віднісся до мене байдуже. Вибачаю, що не відізвався на мої почуття. Я розумію – ти захопився війною.
 
Нумо влаштуймо собі чудовий вечір.
 
Люблю тебе.
 
Роксана
 
П.С.: я б хотіла почути від тебе таку відповідь: «Я люблю тебе, Роксано, і мені так хочеться провести з тобою чудовий вечір. Я буду сумувати за тобою».
 
💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 
Будьте уважні до своїх партнерів. Але не перебільшуйте))))
 
Ви не з Венери і не з Марсу.

Leave a Reply

Back to top