Національний дендропарк «Софіївка» (частина 3 – центральні чакри)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Сьогодні – остання частина Чакральної Мандрівки Софіївським парком. Передостання частина тут:  Національний дендропарк «Софіївка» (частина 2 – верхні чакри)

На Шляху в Безодню ми працюємо з 9 чакрами, але для спрощення і через обмежений час на цю подорож я вирішив дати після 3 нижніх і 3 верхніх чакр ще лише одну – Анахату, або Серцеву.

Звичайно ж, в парку є цілий виділений острів, який репрезентує Серце – Острів Анти-Цирцеї, або Острів Кохання.

Як і у всіх попередніх знахідках, Острів Кохання – це відділений водами острів на Верхньому Озері, до якого ведуть 2 мости.

Якщо взяти до уваги, що Серцева чакра так само об’єднує Верхній світ і Нижній світ і є мостом між цими двома світами, то два реальних мости до Острова Кохання представляють Центральний простір, в якому з’єднуються потоки Космосу і потоки Землі.

Зосередження на Серцевій чакрі зараз достатньо популярне в багатьох школах і напрямках, і такі течії пропонують опускати розум чи піднімати тіло в Серце і діяти звідти.

Ми об’єднували потоки, але не опускали їх. Ми створювали мости і дозволяли потокам йти далі:

  • з Космосу в Землю
  • з Землі в Космос

На Острові Анти-Цирцеї ми створили тунель, який далі став фізичним – це Підземна річка Ахеронт – зв’язок світу живих і світу мертвих. Звичайний потік і звичайна екскурсія пливе вас від Верхнього озера до озера Ахеронт – від Народження згори – до виходу у світ.

В тунелі є 4 просвіти, які уособлюють 4 стадії життя людини

  • Народження
  • Юність
  • Зрілість
  • Смерть

Цікаво, що ті ж перевізники та екскурсоводи розповідають легенду про Софію, яка любила пропливати цією річкою переважно вночі і в зворотньому порядку – від Смерті до Народження, і це був один з чинників того, що вона була красива і молода аж до Смерті.

Всі розказують цю легенду, але ніхто не бере це до уваги, як практику))))))

Майже на цьому ми закінчили нашу екскурсію і медитації, але наша дорога пролягала через діброву, де залишився єдиний дуб – представник старої діброви – якому за різними оцінками від 300 до 400 років. І там, набравшись мудрості, спокою і величі – ми пішли у світ.

Медитуйте, шукайте незвичайне в житті, адже життя – це магія.

Leave a Reply

Back to top