Національний дендропарк «Софіївка» (частина 2 – верхні чакри)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Продовжуючи віртуальну екскурсію “Софіївкою”, після проходження нижніми трьома чакрами, ми пішли відмінним шляхом – не серцева, потім горлова і так вверх.
Я повів групу відповідно до Шляхівського принципу:
  • нижні три чакри запускаємо знизу
  • верхні три чакри запускаємо зверху
  • середні три чакри стабілізують і об’єднують
Тому четвертою точкою нашого маршруту став Фонтан “Семиструмінь”.
Він розташований з самого верху парку, аж при первинному вході від Сільськогосподарської Академії.
Знову ж, цікавий факт.
При традиційному вживанні 7-чакрової структури, Фонтан Семиструмінь закінчує “уявну” пряму лінію, починаючи від Воріт Вести крізь Павільйон Флори і через Фонтан Змії.
І закінчує Чакральною спіраллю – висхідним лабіринтом і низхідним лабіринтом, утворюючи потокову спіраль віддачі і сприйняття інформації через верхню чакру – Сахасрару.
Промедитувавши крізь Чакральну Спіраль, наступною чакрою, чи енергетичним центром став центр Мудрості, наше Третє Око, Аджна.
Для того, щоб промедитувати цю чакру, пішли трішки в сторону, в напрямку Верхнього Ставка, і присіли собі під бюстом Сократа – набратися у нього мудрості і бачення, розуміння і чіткості.
Попри десятки людей навколо, ділянка навколо Сократа була вільна, ніхто навіть не дивився в його сторону)))) Крім нашої групи, яка, наче рідні учні Сократа, розсипалися навколо нього і насолоджувалися енергією Мудрості.
Далі наш Шлях вів до грота Фетіди – богині шепоту, реалізації та творчості, яка дозволяла собі відмовляти Зевсу, спасати Гефеста та допомагати іншим богам, та народила Ахілеса.
Коло гроту Фетіди і маленького водоспаду ми промедитовували горлову чакру – чакру шепоту, мовлення, промовляння, реалізації, таємних та сакральних знань.
Лишалося ще тільки 2 точки, про які – в наступному пості.
А хто все ще не прочитав попередній, то можна отут: Національний дендропарк «Софіївка» (частина 1 – нижні чакри)
А з Сакральним Світом ще можна відвідати цього місяця Каппадокію: Містична подорож в Каппадокію
Мандруйте, медитуйте і насолоджуйтеся життям. Кордони існують лише в ілюзіях.

 

One thought on “Національний дендропарк «Софіївка» (частина 2 – верхні чакри)

Leave a Reply

Back to top