Mozart, l’opéra rock (Моцарт, рок-опера)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Трішки культурних новин.🎻🎸🎺🎷🏦

Вчора відвідав у Львівському оперному театрі “Моцарт, рок-опера” (в оригіналі “Mozart, l’opéra rock”).

Пробував трішки пострімити (наживо в інстаграмі передати) якісь цікаві моменти, але щось ті інстаграм історії так передали ті моменти, що мені аж соромно, що я то стрімив.

Відповідаючи на відгуки про київський виступ “Моцарта” чи виступ у Львові минулого року (кажуть, вони вже були), і про те, що була сама фанєра, і ніякого наживо і оперного, то можу сказати, що постановка дуже варта уваги.

Як на мій смак, в деяких моментах, мабуть, слава мюзіклу “Notre-Dame de Paris” все-таки не давала спати постановникам “Моцарта”, тому я десь чув трохи “Нотр-Даму” в “Моцарті”.

Але:

  • 👩‍🎤👨‍🎤співали наживо,
  • 🎸гітарні соло – наживо,
  • 💃актори – живі🕺,
  • вистава чудова,
  • плаття і костюми – яскраві і цікаві.

Для тих, хто ще не бував на таких заходах – то рекомендую в обов’язковому порядку.

І для поціновувачів і пошановувачів – скоро у Львові (точніше 24 лютого) буде і постановка “Notre-Dame de paris”. Звичайно, що не оригінальна, без Garou, але тим не менш цікава.

Поза тим, українська – і не тільки – спільнота коміксолюбів 🦸‍♀️🦸‍♂️🦹‍♀️🦹‍♂️ розділилася на два табори: шанувальників DC Comics та Marvel.

А шанувальники DC Comics вже просто парують (та меі і самому цікаво) “Людиною води” (хоча в прокаті вона йде під назвою “Аквамен”) – першою постановкою після “Темного лицара”.

Хтось вже ходив? Відгуки? ⛔️⛔️Тільки без спойлерів – цікавить постановка і спецефекти.

Я особисто сьогодні йду на допрем’єрний показ “Бамблбі”. Нічого такого не очікую, але спецефекти “Трансформерів” мені подобаються.

І останнє на сьогодні:

Якщо ви неуважно слідкуєте за новинами кіно, то можете пропустити.

Останній фільм Ларса фон Трієра (про його “Німфоманку”) на великому екрані: The House That Jack Built (Дім, який побудував Джек).

Звичайно ж, він для 18+. І завтра останній день прокату. Поспішіть!!!

 

Leave a Reply

Back to top