Трохи про джаз у Львові

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Вихідні – завжди мають бути вихідні. Я трохи розбалуваний, мабуть, усілякими міжнародними подіями, на кшталт Montreux Jazz Festival, Summer Jazz Festival Kraków, насидівшись в своєму улюбленому краківському Harris Piano Jazz Bar на різних міжнародних гуртах під хороше віскі, попавши на купу різних концертів (частину тут писав).

Цієї неділі вдалося попасти – врешті після якогось переносу події – попасти на

‼ “…неповторний, харизматичний, екзотичний вокал від Пола Комолафе разом з потужними джазовими імпровізаторами – це буде мистецький вибух, в якому всі, хто завітає, отримають порцію найвищої естетичної насолоди.

Як відомо, проект Shockolad – це тандем відомих в Україні та Європі львівських джазових музикантів, композиторів – барабанщика Гнидина Ігоря та піаністки Анастасії Литвинюк, які разом співпрацюють і творять багато музики з різними талановитими та відомими музикантами.

До проекту доєднується відомий басист, викладач та блюзмен Андрій Кохан, який є невід‘ємною частиною проекту.” ‼️

🧐🧐 Хочу поділитися досвідом, щоб вас він не настиг.

Shockolad старався і намагався. Точніше, старався барабанщик.

Але…

  1. Соліст 🎙: Я вчитель у Львові рік, звертайтеся… Приватні уроки, якщо що – ось мої учні. Вони танцюють біля сцени, приходять до мене на сцену і ми влаштовуємо паті за ваші гроші.
  2. Бенд транслює “Карпаратіви, весілля, днюхи” – звертайтеся.
  3. Улюблений джазовий виконавець бенду – невідомі пісні Майкла Джексона))))) ну добре, деякі відомі, але Майкла Джексона. Так, погоджуюсь, соліст резонує по вібраціям з Майклом Джексоном. Але тільки після години розспівки, на ЧАСТИНІ передостанньої композиції… Black and White – вдався. Звичайно ж частково.
  4. Піаністка 🎹 подумала, що програма закінчилася, і почала представляти музикантів групи даааалеко завчасно і невчасно.
  5. Піаністка 🎹 під час дуету соліста і барабанщика тарабамкнула пару разів по клавішам – ВКЛЮЧЕНИМ – бо вона протирала їх…
  6. Бас-гітара 🎸… Ну я розумію, що це не бас-гітарист “Червоних перців”… Але мля… Навіть з своїм ведмежим слухом і неповною музичною освітою я не зміг знайти резонанс баса і всіх решта… Ну хз…
  7. Подія від організаторів виглядала так:
      • – купіть квитки! – нє, вас мало, відміняєм. гроші все рівно не повернемо.
      • – новий захід “купіть квитки!” – нє, вас все рівно мало, відміняєм. гроші все рівно не повернемо. чекайте.
      • – ну, курва, ну докупіть ще трохи! – о!!! Слава Господу Всевишньому, що така погана погода. відміняєм. гроші все рівно не повернемо. чекайте.
      • – ну добре, купіть квитки. – ну добре, +25 і сонячно… ну добре.

8. Пісня українською в кінці від соліста – жалюгідна вже на той момент спроба “підняти” публіку…

9. Всі прямо “бігали”, “танцювали” і “хлопали”, так гурт заводив. (це був сарказм в лапках).

10. Взагалі відсотків 30 часу мені здавалося, що я слухаю неритмічне диско у весільному стилі… (дивись пункт 2)

Такоє… За ціну квитка від 300 грн (10 євро, 40 зл) і далі – ну бля. Я ще менше перестану підтримувати локальні гурти такого штибу.

Прямо згадався Pet Shop Boys – Disappointed

#музика #джаз #jazz #львів #disappointed

Leave a Reply

Back to top