Передноворічне і святкове – для тих, хто ще не закупився, але збирається

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Передноворічне і святкове – для тих, хто ще не закупився, але збирається.
Якщо ви не витончений (закінчений) гурман, чи не хочете тратити 1000-1500 грн на фляшку випивки, а випити хочеться, і бажано не траванутися, то ось порада.
Справа наліво:
  1. Carlos II Solera Reserve (бренді-коньяк, настояний на хересі) – неймовірно хороший іспанський коньяк за усього 150-180 грн пляшка
  2. Old Monk Rum – дуже дивно хороший 1-літровий індійський ром, який у нас продається в 2 іпостасях – 38% і 42,5%, ціна відповідно коливається 250-280 грн і 300-340 грн. Повторюсь, за одну літру, не за 0.5 чи 0.7. Думаю, що ті, хто бував в Індії і пробував цей ром – зацінять можливість згадати. Хто бував в Індії і не спробував там Олд Монка – ви не бували в Індії!!!
  3. Львівський Портер. Так, я все ще п’ю Львівський Портер. Особливо він добрий, якщо з нього робити грог:
    🍹1 л темного пива 3 ложки цукру, цедра з лимона. Пиво нагріти з цукром і лимонною цедрою. Розливати в склянки з зацукрованим краєм (верхній край склянки занурити на 0,5 см спочатку у пиво, потім – у цукор).
  4. Fiorelli Spritz – уже готовий аналог Апероль Шпріц, але 0.75 за 110-130 грн. Тільки додайте апельсинки
  5. Hoegaarden. Звичайно, в Бельгії він інший, ніж в Україні. В Польщу він взагалі не завозиться, принаймні я не міг знайти. Але все ще він хороший.І додатково (на фотці нема, бо зараз собі не купував))))
  6. Sarajishvili. Не можу не згадати грузинський коньяк, який все ще тримає марку – уся лінійка дуже хороша, тому не сумнівайтеся – беріть. Ціна – VS трішки дорожчий від “Закарпатського”, VSOP/***/***** – різні за цінами. Я особисто завжди беру 5*.
  7. Bagrationi. Грузинська лінійка шампанських (ігристих) вин. За ціною – трішки дорожче “Советовского” чи “Фраголіно”, але якість – чудова, від брюту до півсолодкого, від білого до червоного. Одне з моїх улюблених шампанських. Бо Veuve Clicquot чи Moet – при тому самому смакові мають ціну разів в 5 в середньому вищу.
Смакуйте! Святкуйте! Відпочивайте!

One thought on “Передноворічне і святкове – для тих, хто ще не закупився, але збирається

Leave a Reply

Back to top