Надія

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Протягом останніх півроку я писав багато про круглі дати та річниці, які у мене відбувалися. Знову ж таки, це все не просто так. У 2003 році я почав новий етап свого життя, включивши езотерику, чи як дехто розуміє – магію, як необхідну складову усього життя.

Я вже писав про самотність, про гордість, про співчуття.

Сьогодні напишу про надію. Так, про надію. Багато хто заперечує надію як емоцію, каже, що то стан, чи ще щось, але не емоція.

Так от. На мою думку, надія – це емоція. Емоція – це процес. Надія – це процес. Процес вкладання енергії для поступу Шляхом.

Надія – це знання об’єкту своїх дій, це усвідомлення усієї інформації на Шляху.

Чим надія відрізняється від бажань, очікувань, сподівань?

А що таке очікування і сподівання?

Якщо спробувати визначити, то це декілька пунктів:

  • 1) створена ціль
  • 2) створений результат
  • 3) безпосереднє очікування перетворення цілі в результат

Так, очікування – це нічогонероблення. Це просто ВИМАГАННЯ від простору і Вселенної такого результату, який зручно. Це відсутність будь-якого вкладу енергії в результат, відсутність будь-якої дії, просто ВИМАГАННЯ.

І ми дуже часто ВИМАГАЄМО: зарплати, стосунків, нових рівнів, свідомості, УСЬОГО зрештою.

А що ми для того робимо? Та нічого. Просто нічого. Оце і є очікування.

Знаєте, що є техніками очікування? Створення деталізованих планів, прописування усіх деталей реалізації, малювання «карти бажань» і «дерева бажань», використання НЛП та усіляких інших цілевстановлюючих технік, слідування порадам фільму «Секрет». Це все – створення очікувань.

Ми не проявляємо жодної активності, ми не вкладаємо жодної енергії – ми просто ВИМАГАЄМО.

То що ж робити? А робити потрібно Надію. Надія – це щоденне вкладання енергії для поступу, це щоденне вкладання енергії в майбутнє.

1

Надія – це впорядковане вкладання енергії. Це щоденна гривня в калитку, щоб наскладати на поїздку. Це щоденні віджимання, тренування, читання, розвиток для майбутніх подій.

Очікування – це сподівання вийти на найвищу вершину в світі, сидячи перед телевізором і в тапках.

2

Надія – це щоденне віджимання перед телевізором, бігання з одночасним прослуховуванням аудіокниг, поступове і почергове підкорення пагорбів, гір, вершин.

Очікування – це принести насіння, покласти біля вазонка, і чекати, що воно само по собі посадиться, поливатиметься, виросте і дасть плоди.

3

Надія – це кропітка праця саджання, поливання, доглядання, пересаджування. І збирання врожаю.

Вкладайте свою енергію в себе майбутнього – створюйте собі надію!

 

І приходьте сьогодні на Початковий Шлях в Безодню.

Leave a Reply

Back to top